Referenties

Het is leuk om te horen hoe uw hond het verblijf bij ons heeft ervaren, onderaan deze pagina kan u het ons laten weten.

 

14 gedachten over “Referenties

 1. Aiki (onze Border) is vorige maand 2 weken bij Kris en Sofie gebleven. Ze geniet er zichtbaar! Dank jullie voor de goede zorgen

 2. Mijn maltezertje Sam is al 2 keer gaan logeren. Hij beleeft er de tijd van zijn leven. Danku voor alle goede zorgen en een uitstekende service

 3. Onze LOEKI is daar “kind” aan huis , hij is er ook geboren .Hij gaat twee keer per jaar 14 dagen “op vakantie” bij Kris en Sofie .Gewoon geweldig hoe hij iedere keer verzorgd terugkomt.
  Voor dit jaar liggen zijn vakanties ook al vast 🙂

 4. Flo is ons adoptiehondje, dat op tweejarige leeftijd bij ons kwam na mishandeld te zijn op haar vorig adres. Van “vreemden” is ze niet gek, vandaar onze angst om haar naar het hondenhotel te brengen. Onze angst bleek echter ongegrond; niet alleen is Flo een stuk socialer teruggekomen, ze blaakte van gezondheid. Bedankt Chris voor de goede zorgen!

 5. Onze Mexx en Roger zijn superblij dat ze een leuk vakantieadres gevonden hebben bij jullie.
  Groetjes van de cavaliertjes!!

 6. Wij hebben veel hondenhotels bezocht alvorens onze lieveling Bacio te willen toevertrouwen.
  Amandus is inderdaad de Hilton van de hondenhotels. Bacio is reeds enkele keren op vakantie geweest en keert steeds in super conditie terug. De goede zorgen en de rustige vriendelijke ontvangst stellen Bacio (een grote en sterke hond met een autistisch kantje) en ons steeds op ons gemak bij de aanvang van zijn verblijf. De telefoontjes die we mogen doen tijdens ons verlof om te informeren naar Bacio doen ook steeds deugd. Bedankt steeds opnieuw Kris en Sofie!
  groetjes van M&M

 7. onze Bo gaat al enkele jaren naar amandushotel toe , en hoe moeilijk het ook is om je hond telkens achter te laten, het is er supergoed, proper, vriendelijk, meelevend en ik raad het iedereen aan.

 8. Mensen met het hart op de juiste plaats en hebben een luisterend oor voor de wensen van het baasje.
  Ze stellen bijkomende vragen en daarmee zie je dat er echt geluisterd wordt.
  Onze twee hondjes Ariah en Happi hebben er een leuk verblijf gehad, we hebben ze mooi en proper terug meegekregen met een lekker geurtje.
  Het zijn schatten van mensen, raar voorkomend ras deze dagen. 🙂
  In ieder geval zullen ze ons nog terug horen en als er plaats is voor onze beestjes, zullen wij gaarne terug van de partij zijn.

 9. Dankjewel Kris en Sofie voor de supergoede zorgen voor Apollo en Ziva. Wij zijn dan ook heel tevreden dat ze bij jullie terechtkunnen op de meest positieve manier die men zich maar kan denken.
  Zoals jullie weten wonen we in Beauraing en dat is niet bij de deur. Toch loont het de moeite om die afstand af te leggen. Aangezien onze dochter en kleinzoontjes in het buitenland wonen zijn we geregeld weg maar als we zien hoe Apollo (Mechelse Herder) op Kris reageert,(hij gaat er onmiddellijk naar toe, wat niet evident is voor onze Apollo) dan weten we dat ze in gouden handen vertoeven.
  Ons Ziva is een hondje met een verleden (gedumpt op haar 6 maanden en anderhalf jaar in een asiel in het zuiden van Spanje gezeten) en ook bij haar is er niets negatiefs te merken ivm haar gedrag tov haar verblijf in jullie hotel.
  En dat betekent heel veel voor ons. Want zoals veel mensen weten is het niet altijd gemakkelijk om ze achter te laten als je op reis vertrekt. Maar op de manier zoals het er bij jullie aan toe gaat, valt die last grotendeels weg.
  Waarvoor onze welgemeende dank.
  Wiske, Roland, Apollo en Ziva

  • Dag Wiske en Roland,

   Bedankt voor de positieve feedback, dat doet ons veel deugd! Het zijn 2 schatten van honden! Vele groetjes Kris en Sofie

 10. Mijn 3 hondjes, Quinta, Rubyk en Bo gaan al enkele jaren met regelmaat naar t hondenhotel Amandus en hebben het er elke keer weer reuze naar hun zin. Ik vertrek dan ook zelf steeds met een gerust hart op vakantie! Ze kunnen een paar keer per dag naar buiten in de speelweide en genieten ook van het samenspelen met de andere hondjes die er verblijven. Ze worden super goed verzorgd. Een echte aanrader!

 11. Bedankt voor de goede zorgen voor Mona en Lucy.

  Inderdaad een aanrader, onze viervoeters hebben het daar naar hun zin zodat je met een gerust hart er even tussen uit kan.

 12. Bedankt Sofie en Kris voor de goede zorgen voor Karabas tijdens onze vakantie. Keer op keer merk ik dat Karabas zich echt thuis voelt bij jullie en voor een voormalige asielkind is dat niet evident. Nog een dikke poot van Karabas en tot onze volgende vakantie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*